Embolica que fa fort…

20 01 2012

Si nois, diuen que en Johny Storm (la Torxa Humana) ha passat a millor vida i, sens dubte, aquest fet ha suposat un important trasvals per a la resta de membres dels Fantastic 4. O potser no… Resulta que ja tenen substitut i, sincerament, no s’han trencat massa les banyes a l’hora de buscar-lo. Mira que n’hi havia d’opcions interessants però, al final, l’escollit ha estat el seu veí Peter Parker (era d’esperar, no?) Amés, han decidit trencar amb tot el que eren els Fantastic 4 i han canviat de logotip i el color dels seus uniformes; ara van blancs. D’altra banda, l’edifici Baxter és ple d’uns super savis i “empollons” intergalàctics amb una imatge més pròpia de la família monster que de cap altra cosa. La sorpresa més gran però, ens arriba al final d’aquest número #48 amb guió de Hickman i il·lustracions d’Epting. Suposo que sabeu que el pare d’en Reed Richards ha viatjat des del futur per estar amb el seu fill, cuinar-li uns estofats espectaculars i conspirar amb la petita Val. Junts convencen Mr Fantàstic perquè es posi en contacte amb el Dr Muerte i li demani la seva col·laboració. Ja sé que el que he escrit fins ara sona una mica sarcàstic però el cert és que em tenen ben desconcertat. L’Spiderman té dues feines? El Dr Muerte amb els bons? El pare de Reed Richards fa estofats? Els “empollons” intergalàctics han de garantir el futur de tots plegats? La Dona Invisible és reina de les nacions subaquàtiques? Vinga ja! A mi em costa una mica…


Accions

Informació

7 responses

20 01 2012
David "Còmic-Ficció"

…i jo afegiria: El blanc nuclear es el color més adient per un superheroi? Quin lleva taques utilitzaràn? Vindrà alguna noia del futur a portar-los un súper-detergent?

Els fitxarà el Florentino per intentar que “la casa blanca” guanyi algún cop al Barça?…
Estaré donant als guionistes de Marvel un nou arc argumental per algun superevent que afectarà a totes les realitats del multivers? Espero que no.

21 01 2012
rustu

Hahaha! molt bona! Però tranquil, ni que el Madrid posi a Mr Fantàstic de porter, no podran amb el Barça! de fet, el millor dels blancs nuclears el tenim nosaltres i es diu Iniesta…

22 01 2012
David "Còmic-Ficció"

Ostres sí…a casa a l’Iniesta l’hi diem “Data” com l’androide que vol ser humà a Star Trek TNG…es q aquest color de pell no es humana…jajaja

22 01 2012
elcommutador

Nosaltres Gusiluz! 🙂

Veieu? Marvel ja fa temps que té problemes de trempera, i no ho arregla ni amb Viagra (DC igual, però amb el rellançament ho ha dissimulat una mica).

Sempre ens quedaran Oni Press, Boom!, Image, IDW…

22 01 2012
rustu

El problema és que els que estem “enganxats” a algun personatge en concret, tenim un marge de maniobra molt reduït si volem seguir les seves aventures.

22 01 2012
elcommutador

Tens raó, però a mida que m’acosto als quaranta, cada vegada emtiren menys les franquicies. I per molt que m’estimo Los Vengadores, ja se m’estaven fent massa repetitius.

Coses de l’edat! 😉

23 01 2012
rustu

Com a mínim han fotut fora en Romita Jr de la sèrie dels Vengadores i hi han posat en Hitch!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: